ДОСИЕ НА ДЕТЕ

 Ова се дел од потребните документи при запишување на вашето дете во ЈУДГ “Буба Мара”. Овие документи треба да ги испечатите и заедно со останатите потребни документи да ги донесете во објектот во кој вашето дете треба да започне.

На следниот линк симнете ги документите. 

Споделете преку

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn