Меѓународен Ден на Жената

По  повод Меѓународниот Ден на Жената 8 ми март
Педагогот Маргарита Ставрова изготви презентација

Цел: Поттикнување на љубов, почит и позитивни емоции кон жената.

Да се биде жена значи да се биде столб на еден дом, борец, да се носат на грб сите тешкотии што ги носи времето, а сепак да се остане исправена, горда, самоуверена и убава во секоја домен од  животот, бидејќи да не беше жената не би постоел ни овој свет.

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: