Завршни претставувања на децата од 5-6 години од објект "Сонце"

ЗБОГУМ, ЗБОГУМ, ЗБОГУМ, ЗБОГУМ ГРАДИНКЕ,

НЕМОЈ ДА СИ ТАЖНА ЌЕ МИСЛАМ НА ТЕБЕ,

ПАК ЌЕ БЛЕСНЕШ СИЛНО ВО НАЈУБАВ СЈАЈ,

НЕКОИ НОВИ ДЕЦА ЌЕ ТИ ДОЈДАТ ЗНАЈ...

Паметни и послушни, се збогуваат со градинката, со нивниот втор дом... Подготвени на есен да седнат во училишни клупи...

Завршно претставување на нашите деца од 5-6 години од објект "Сонце".

ЅВОНЧИЊА и ЗАЈАЧИЊА