Завршни претставувања на децата од 5-6 години од објект "Буба Мара"

ДОВИДУВАЊЕ ГРАДИНКЕ,

ДОВИДУВАЊЕ ДРУГАРЧИЊА,

ОД ЕСЕН СМЕ ПРВАЧИЊА!

Нашите најголеми деца се збогуваат со градинката, спремни за нови авантури во училишните клупи...

Погледнете ги завршните претставувања на другарчињата од групите од 5-6 години од објект "Буба Мара"

ШТРУМФОВИ и БИСЕРЧИЊА