Ајде надвор! Направи промена!

20/23.09.2019

Музичко-театарската група “Триангл” настапи пред децата од нашата градинка со бесплатна интерактивна претстава “Ајде надвор! Направи промена!”.

Децата ја следеа претставата со голем интерес и задоволство, впивајќи ја секоја поучна порака од Гра-гра и неговите пријатели.

Настанот беше поддржан од Ladna вода.