Halloween

На часовите по англиски јазик учиме и за англиската култура и традиција, па токму поради тоа, денес сите заедно се забавувавме маскирани во страшни маски, игравме натпреварувачки игри, пеевме песнички и научивме некои нови работи поврзани со англискиот празник “Halloween” 31.10.2018.