Завршна приредба “Танцот нема граници”

Децата од 5-6 години во ЈУДГ “Буба Мара” полека се подготвуваат за следниот чекор – одење во училиште. Но, пред да се разделат од своите учителки, тие учествуваа во нивната последна приредба каде се претставија пред своите родители со креативни кореографии на музика од различни земји во светот.