Хуманитарна акција 2019

ЈУДГ “Буба Мара” го одбележа Светскиот ден на борбата против гладта (16.10.) и Светскиот ден на борба против сиромаштијата (17.10.) со организирање на хуманитарна акција за донација на храна на социјално ранливи семејства. 

Благодарност до сите родители кои ја покажаа својата хуманост и на овој начин им помогнаа на многу семејства.