Учиме за безбедноста во сообраќајот 2019

Нашите дечиња во придружба на претставници на сообраќајната полиција се прошетаа до најблиската раскрсница, автобуска и такси станица со цел да се запознаат со сообраќајната култура и правилата во сообраќајот.

Заинтересирано прашуваа и внимателно слушаа, учејќи многу работи за безбедноста во сообраќајот и почитување на сообраќајните знаци.