Разубавување на дворот 2019

Децата од 4-5 години од објект “Буба Мара 1” со помош на своите учителки го разубавија дворот на градинката со садници донирани од родителите. 

Разговаравме, учевме, посадивме цвеќиња и ги полевавме со вода. Сега дворот на нашата градинка е разнобоен и уште поубав.