Овошјето како здрава храна 2019

Мали дечиња, вредни рачиња! 

Како дел од интерниот проект “Мали потрошувачи” децата од 2-3 години учеа за овошјето како здрава храна. 

Во вториот дел од активноста, со помош на воспитно-згрижувачкиот кадар во таа возрасна група најпрво разговараа за компоти, а потоа и сами си направија.