Ден на ослободувањето на град Скопје 2019

Децата од сите објекти на ЈУДГ “Буба Мара” денес го одбележаа 13ти Ноември - Денот на ослободувањето на нашиот град Скопје така што со нивните вредни рачиња конструираа различни места и знаменитости од градот. 

Погледнете ги нивните дела.