Сакам да знам како се подготвува зимница 2019

Денес во објект Пчелка 2 се одржа работилница со деца и родители на тема “Сакам да знам како се подготвува зимница”. 

Децата од сите возрасни групи заедно со родителите го подготвуваа зеленчукот и овошјето за зимница. 

Целта на работилницата беше да се поттикне свеста за важноста на овошјето и зеленчукот во секојдневната исхрана.