Посета на слаткарница “Марфи”

Како дел од планираните активности на проектот “Сакам да знам повеќе” децата од 4-5 години од објект Пчелка 2 ја посетија слаткарницата “Марфи - макаронс”.

Целта на посетата беше децата да се запознаат со подготовка на торти, колачи и колачињата макаронс.