Волшебниот чај

Стручниот тим на ЈУДГ “Буба Мара” ја реализираше театарската претстава за деца “Волшебниот чај” во објект “Лавче” и Центарот за ран детски развој “Слонче”. 

Дечињата уживаа во волшебната новогодишна атмосфера дружејќи се и пеејќи во еден глас со ликовите на Дедо Мраз, елката и нивните шумски пријателчиња: медо, зајко, верверичката и кума лиска. 

Возбудата и радоста беа очигледни на малите детски лица, а со тоа се исполни нашата цел. 

Среќна Нова Година!