Помошниците на Дедо Мраз

Како дел од проектот “Мали потрошувачи”, во групата од 3-4 години во објект “Буба Мара” децата учествуваа во активност “Помошниците на Дедо Мраз”. 

Да го поттикнеме веселото новогодишно расположение и позитивни емоции и да ја задоволиме детската љубопитност за откривање нови знаења преку драмски активности.