Чек ин пред зграда

Погледнете како помина театарската претстава “Чек ин пред зграда” (Реализатори: Булфрокс) низ сите објекти на ЈУДГ “Буба Мара” на 19ти и 26ти февруари. 

Цел: Поттикнување на меѓусебна игра и оттргнување на децата од модерната технологија и телефоните.