Реализирани Активности на 31.07.2020

Реализирани Активности во домашни услови по предлог на воспитувачи и стручен тим.

Другарчиња од возрасни групи 3-4 од Буба Мара и хетерогената група од Пчелка 1.

Фотографиите и видеото може да ги погледнете на следниот линк: