Љубов кон татковината

Објект “Лавче”

Децата од 4-6 години го одбележаа празникот 11ти Октомври со активност “Го градиме градот Скопје”

Цел на активноста: Да се развиваат и поттикнуваат чувства кон татковината и запознавање со народното богатство и култура.

Децата на возраст од 2-4 години го сликаа нашето знаме по повод претстојниот празник 11-ти Октомври и на тој начин ја искажаа својата љубов кон татковината.