Јас во огледало

Активност - “Јас во огледало”

Дечиња од 2-3 години од објект “Буба Мара”

Преку оваа активност децата на интересен начин се осознаа себеси, својот лик во огледалото со поттикнување за насмевка, за одговор на прашањето колку е чисто носето, устата, лицето...