Хуманитарна акција

Во тек е хуманитарната акција по повод Денот на борбата против гладта, па со децата од објект “Буба Мара 1” од 4-5 години се потрудивме и денешната активност ја наменивме токму за тоа, научивме како и направивме вкусна зимница.