Скокање во вреќа - кој побрзо до целта

“Скокање во вреќа - кој побрзо до целта”

5-6 години, објект “Буба Мара”

Цел: Развивање на внимание, снаодливост, брзина и јакнење на мускулите на рацете, нозете и стомакот.