Тиква

Објект “Буба Мара 1”

Група од 4-5 години

Есента е едно прекрасно годишно време кое изобилува со голем број на убавини, плодови и специфични бои.

Така денеска децата се дружеа со еден од најзастапените плодови во есен - тиквата.