Го градам мојот град

Одбележување на 13ти Ноември - Денот на ослободувањето на град Скопје во ЈУДГ “Буба Мара”

Деца на возраст од 3-6 години

“ГО ГРАДАМ МОЈОТ ГРАД” 

Во сите објекти на нашата градинка денес се одбележа 13ти Ноември - Денот на ослободувањето на град Скопје. Целта ни беше да ја поттикнеме љубовта кон родниот град, запознавање со празниците и активно учество во нивните прослави.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: