Испраќање на есента

Испраќање на есента во ЈУДГ “Буба Мара” 

“ЗБОГУМ, ЗБОГУМ ЕСЕН ЗЛАТНА”

Денес децата на возраст од 2-6 години од сите наши објекти преку разновидни активности се збогуваа со есента. 

Преку приказни, драматизации, куклени театри, музички точки, игри во дворовите и креативни работилници децата се запознаа, односно се потсетија на придобивките од годишното време ЕСЕН, истовремено вкусувајќи ги нејзините најубави плодови.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: