Правиме ѓердани со монистра

Мирна активност во група од 4-5 години во објект “Пчелка 1”

“Правиме ѓердани со монистра”

Цел - развивање внимание, концентрација, воспоставување на контрола на дланките и прстите и координација око-рака.