Што сакам да ми донесе Дедо Мраз

Објект - Пчелка 1

3-4 години

“Што сакам да ми донесе Дедо Мраз” - ликовна игра

Цел - Да се развива способност детето да ја користи доминантната рака и да се развива вештината за движење на прстите и дланката за конкретна цел.