Дедо Мраз

“Дедо Мраз” - ликовна игра

Објект - Буба Мара

4-5 години 

Да се поттикнуваат вештини за движење на прстите за конкретната цел, способност за сечење на хартија со ножици и негување на позитивни емоции.