Живот од семка

“Живот од семка” - истражувачка игра дел од реализацијата на проектот “Топка” во објект Пчелка 1 со деца на возраст од 4-5 години. 

Децата садат пченица и грав, а целта на активноста е да научат повеќе за животот на Земјата - како започнува и како се развива.