Соопштение

Почитувани родители,
Потврдите за редовно одење во градинка ги издаваме и електронски. Апелираме да се искористи оваа можност, со цел да се намали физичкиот контакт и метеж во градинката.
Испратете  e-mail на официјалниoт  mail  на градинката со податоци за детето:
Име и Презиме,
матичен број,
кој објект го посетува детето,
ваше име и презиме (на кого треба да гласи потврдата)
judgbubamara@gmail.com
СО ПОЧИТ,
ЈУДГ ,,БУБА МАРА"