Протоколи

Почитувани родители на идни првачиња!!!
Ве информираме за донесените Протоколи за утврдување на процедурата за запишување на ученици во прво одделение во основните училишта!
Ве молиме почитувајте ги препораките!!!
Со почит
ЈУДГ„Буба Мара“
#ЗаштитиСе
#СитеСмеОдговорни