Соопштение

Почитувани родители Ве известуваме дека нашата градинка постапува според протоколите и мерките за заштита од ковид-19. Доколку имате потреба за згрижување на децата во градинка треба да доставите потврди од Вашиот работодавец за двајцата родители дека работните задачи задолжително мора да ги извршувате на вашето работно место, без можност за работа од дома, доколку сте самохран родител се доставува една потврда.
Потврдите треба да се достават во објектот каде што Вашето дете посетува градинка од 10 до 14 август во временски период од 07:00-13:00 часот.
Дополнителните документи ќе се пополнат во градинката (изјава и приложени подмирени сметки за заостанат долг).
Задолжително е носење на маски и дезинфекција на Вашите обувки и раце при влегување во просториите на градинката.
Како тим ќе се залагаме да овозможиме пријатна атмосфера за работа и заштита на Нашите и Ваши дечиња.

Со почит
ЈУДГ БУБА МАРА