Известување

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИ
Почитувани родители!
Ве известуваме дека градинката започнува со работа од 09.09.2020 г. (среда).
Ги молиме сите родители кои имаат поднесено потврди и потпишано изјава, и кои се известени дека детето ќе посетува градинка, согласно протоколот за во кој се пропишани критериумите за тоа како ќе работат градинките на целата територија на РС Македонија, на денот на поаѓање на детето во градинка потребно е, без исклучоци, да достават нова лекарска потврда од матичен лекар за здравствената состојба на своето дете.
Со почит,
ЈУДГ „Буба Мара“ - Скопје